Kognitív terápia

Gibson teszt

BrainRx agytréning

BrainRx-agytréning az erős mentális képességekért, mely könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb tanulást eredményez! A tréning hosszú évek alatt, több száz kutató odaadó munkája nyomán született az Egyesült Államokban. A BrainRx értelmi szerzője, Dr. Ken Gibson centrumunk szakmai támogatója! A BrainRx magas kutatási eredményekkel, extra magas hatásmérettel rendelkezik, jelenleg a legerősebb kognitív program a világon!

144, 120 illetve 90 órás programcsomagjainkkal akár 3,6 mentális életévvel meg tudjuk növelni a képességeket alig 3 hónap alatt! Kizárólag egyéni tréning történik egy személyes tréner segítségével, interaktív bizalmi viszonyban. A program látványos fejlődést eredményez a koncentrációs képességek, a munkamemória, a vizuális illetve auditív feldolgozás, a feldolgozási sebesség, a logikai-gondolkodási képességek, a hosszú távú memória és áttételesen az olvasási-matematikai képességek területén.

Miben segít a BrainRx agytréning?

Az agytréning segíthet:

 • Figyelemproblémák és ADHD esetén
 • Magasan funkcionáló autistáknak
 • Olvasási problémával és diszlexiával küzdőknek
 • Tanulási nehézségekkel küzdő diákoknak
 • Iskola-előkészítősöknek és első osztályosoknak
 • Egyetemista hallgatóknak
 • Azoknak, akik versenyelőnyt akarnak szerezni
 • Dolgozó felnőtteknek
 • Nyugdíjasoknak
 • Traumás agysérülésből való felépülés során
 • Hogy mely területen van szükség fejlesztésre, kognitív teszttel lehet megállapítani!

Amennyiben a teszt során kiderül, hogy kognitív gyengeség áll a tanulási nehézség hátterében, alkalmazott programunk a BrainRx agytréning valódi megoldás lehet! Programunk kutatásokkal alátámasztott, jogvédett terápiás rendszer megyénkben kizárólag nálunk érhető el.

Eredmények

A BrainRx tréning legnagyobb értéke, hogy azonosítja és helyrehozza a tanulási zavarok kiváltó okait – ezzel a probléma gyökereit szünteti meg. A tréning megerősíti a képességeket és felszámolja a gyengeségeket. A változás megjelenik a könnyebb tanulásban és olvasásban függetlenül attól, hogy milyen tantárgyról vagy kihívásról van szó. A javulás gyorsan beindul. A diákok szinten azonnal megtapasztalják az előnyeit és a motiváció felszárnyalását.

Átlagosan fele annyi idő alatt kétszer olyan eredményt tudunk elérni a ma elérhető korrepetálási és olvasási programokhoz képest!

A jobb jegyek, a szárnyaló önbecsülés és a megnőtt önbizalom csak néhány példa azok közül eredmények közül, amit a diákok és szüleik oly nagyra értékelnek. A BrainRx agytréning már annyi esetben bizonyított, hogy az eredményeket garantáljuk. Egy 144 órás program akár 15-20 IQ pontot vagy 3,6 mentális életévet tud javítani a kiinduló helyzethez képest. A diagnosztikai kategóriák szerinti javulásokat tartalmazó kutatási eredményeket a gombra kattintva megnézheti.

Elérhetőség

 

Győr-Ménfőcsanak, Győri út 109.

Tel.: 0036 30 699 5087

Email: info@geniustudaskozpont.hu

Írj nekünk:

7 + 10 =

Genius Tudásközpont 2024 - Minden jog fenntartva.